Polityka prywatności

Firma PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności osób korzystających z naszego serwisu internetowego. Wszelkie dane osobowe pozyskiwane za pomącą naszego serwisu przetwarzane są zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2002 r., nr 101 poz. 926). Naszym priorytetem jest ochrona praw i wolności osób, które udostępniły nam swoje dane osobowe. Korzystanie z portalu w zakresie podstawowym nie jest uzależnione od udostępnienia firmie PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka danych osobowych użytkownika. Udostępnienie danych osobowych w portalu jest całkowicie dobrowolne. Korzystanie z serwisu internetowego nie jest uzależnione od uaktywnienia cookies.

Korzystanie z zamieszczonych w serwisie materiałów jest dozwolone wyłącznie w zakresie dozwolonego użytku w rozumieniu przepisów o prawie autorskim. Usuwanie jakichkolwiek informacji o prawach własności intelektualnej lub innych informacji dotyczących zastrzeżonego charakteru takich materiałów stanowi naruszenie przepisów prawa. Bez upoważnienia udzielonego przez PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka na piśmie nie wolno rozprowadzać, przesyłać, modyfikować, zamieszczać na innych stronach ani wykorzystywać zawartości strony do celów publicznych lub komercyjnych, co dotyczy w szczególności tekstów i zdjęć.

Prawa własności intelektualnej

Zawartość stron internetowych serwisu jest własnością  PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka. Loga prezentowane na tej stronie są zarejestrowanymi znakami towarowymi. Wszystkie znaki towarowe i materiały, jakie można obejrzeć lub przeczytać na tej stronie są - o ile wyraźnie nie stwierdzono inaczej - chronione przepisami prawa i nie mogą być wykorzystywane bez wcześniejszej pisemnej zgody PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka lub firm będących prawnymi właścicielami danego znaku towarowego. Wszelkie autorskie prawa osobiste i majątkowe do serwisu internetowego, jak i do jakichkolwiek jego elementów są zastrzeżone.

Odnośniki do innych stron

Firma PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka nie ponosi odpowiedzialności za treści, funkcjonowanie oraz bezpieczeństwo stron lub witryn należących do innych podmiotów, do których odnośniki (linki) zamieszczone są w niniejszym serwisie. Strony te działają niezależnie i nie mogą być w żaden sposób kontrolowane przez firmę PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka. Zalecamy, by po przejściu na inne strony zapoznać się z polityką prywatności ich właściciela.

Ograniczenie odpowiedzialności

Firma PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody wynikłe z dostępu lub korzystania z niniejszego portalu, w tym za jakiekolwiek uszkodzenia lub wirusy, jakie mogą zainfekować sprzęt komputerowy lub inne urządzenia w związku z dostępem do serwisu, korzystaniem lub pobieraniem z niego jakichkolwiek materiałów, danych, tekstów, zdjęć, lub innych plików. Firma PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka nie ponosi odpowiedzialności za niezależne od nich nieprawidłowości techniczne w działaniu serwisu oraz za przerwy w jego dostępności.

Postanowienia końcowe

Korzystanie z serwisu oznacza akceptację niniejszej Polityki prywatności. Wszelkie informacje, reklamy i cenniki zamieszczone w serwisie internetowym nie stanowią oferty w rozumieniu kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy. Firma PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka zapewnia realizację uprawnień wynikających z przepisów o ochronie danych osobowych, w szczególności prawo do żądania uzupełniania i sprostowania danych oraz prawo do wniesienia sprzeciwu w przypadkach określonych przez prawo. W razie pytań lub wątpliwości zapraszamy do skontaktowania się z przedstawicielami PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka

Dane adresowe i rejestrowe:

Siedziba firmy / magazyn:
ul.Gdańska 36a, 84-300 Lębork
T: +48 59 861 26 89, F: +48 59 861 25 93
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., www.2011.kal-met.iq.pl

Dane rejestrowe:
PHU "KAL-MET" Barbara Kalicka
ul. Witosa 50, 84-300 Lębork
NIP: PL8411262220, REGON: 220234006

logo-peugeot  dpdLogo  orange    lotos
Scroll to top